Aan de slag bij een van de beste werkplekken van België

 
Adecco is werken en ontspannen
Win4Youth: Adecco daagt zijn medewerkers sportief uit voor het goede doel
Bij Adecco werken is teamwork
Leuke collega's
Adecco koppelt niet alleen de juiste uitzendkracht aan de juiste onderneming, ook onze eigen kantoren behoren tot de meest aangename werkplekken van België. “Better work, better life” zijn dan ook geen holle woorden maar worden omgezet in de praktijk. En die aanpak loont: we hebben al meermaals de titel van Beste Werkgever in de wacht gesleept.

Ontdek de functie van (Senior) Recruitment Consultant met Sofie:Ontdek de functie van Branch Manager met Frédéric:
Wil je je carrière naar een nieuw niveau brengen en heb je naast talent ook oog voor talent van anderen? Neem dan zeker hieronder een kijkje naar onze vacatures.

Alle vacatures bij Adecco Group België

Bekijk het overzicht van alle vacatures in ons kantorennetwerk, bij Adecco België of bij Adecco Internationaal.

overzicht vacatures

Spontaan solliciteren

Geen enkele vacature trok je aandacht ? Toch kunnen er op elk moment jobaanbiedingen verschijnen die je misschien wel op het lijf geschreven zijn. Ben je geïnteresseerd om door ons gecontacteerd te worden? Registreer dan je kandidatuur, zo kom je in onze wervingsreserve terecht.

OPGELET: Dit is een spontane sollicitatie voor een job op de hoofdzetel van Adecco of binnen 1 van de Adecco kantoren. Ben je eerder op zoek naar een job bij een van onze klanten? Ga dan naar onze Job Board.

spontaan solliciteren

Wat is kenmerkend voor de Adecco medewerkers?

Kijken naar de toekomst
De uitzend- en Human Resources sector evolueert constant, dat is wat de sector zo spannend & leuk maakt.  Dit vraagt uiteraard om dynamische persoonlijkheden die van aanpakken weten.

Commerciële spririt
Servicegerichtheid is een essentiële waarde om in onze bedrijfscultuur te passen.  Dit omdat onze sector zeer concurrentiegevoelig is, maar ook omdat het gewoon onze dagelijkse manier van werken is.

Samenwerken
De teamspirit die onze medewerkers drijft, kan enkel bestaan door een vertrouwensrelatie met elke persoon in het bedrijf, zonder dat functie of niveau hierin een rol speelt.

Onze Waarden

Entrepreneurship, teamwork, responsibility, customer focus, passionmeer informatie

Onze Leadership principles

We zijn regelmatig op zoek naar volgende collega's (m/v):

Stage lopen bij AdeccoZitten je studies er bijna op en interesseert een job in de human resources sector je? Een stage in één van onze kantoren is een eerste contact met de HR sector en de ideale manier om 

de werking van een kantoor leren kennen. Wie weet wacht er je daarna een vaste job?

Stel je kandidaatBranch ManagerJe bent verantwoordelijk voor één van onze kantoren en stuurt een team van consultants aan. Als manager zorg je ervoor dat je kantoor uitstekend draait en dat de klanten uitermate tevreden zijn. Commerciële contacten aanknopen en uitdiepen wordt één van je kerntaken.spontaan solliciteren


Consultant / Senior consultantAls consultant of senior consultant werk je in een team en rapporteer je aan de branch manager. Je biedt een kwaliteitsvol antwoord op de noden van klanten en kandidaten. Als senior consultant heb je bovendien veel aandacht voor de commerciële objectieven van je kantoor.spontaan solliciterenAdministrative & Finance ConsultantJe verzorgt de administratieve en financiële taken van een aantal kantoren. Door procedures uit te werken, te analyseren en te controleren draag je bij tot een vlotte werking. Verder zorg je ervoor dat de sociale wetgeving en het interne reglement van Adecco steeds worden gerespecteerd.spontaan solliciteren