Uw HR in goede banen

Onze diensten

Uw human resources in goede banen leiden is soms een uitdaging. Met de juiste visie en kennis van zaken maakt u er ongetwijfeld een succesverhaal van. Toch wat hulp nodig? Onze medewerkers zijn gedreven om u de beste dienstverlening te bieden, en dat in tal van domeinen. Van rekrutering tot payrolling, van uitzendwerk tot interim-management. Wat kunnen onze consulenten voor u betekenen?

Contacteer ons

Welk type personeel u ook nodig heeft,
wij doen het nodige

Hoeveel medewerkers heeft u nodig? Wat wilt u dat ze doen? Wanneer heeft u ze nodig? Of het nu gaat om tijdelijke of vaste werknemers, 1 persoon of 1000, wij stellen een plan op - een plan op maat - dat past binnen uw budget en dat op elk moment kan worden opgeschaald of teruggeschroefd. Daarna duiken we in onze enorme kandidatendatabase – vermoedelijk de grootste van alle uitzendbureaus - om meteen een aantal geweldige mensen voor u te vinden.

Personeelsbeheer

Geen personeelsvraag is ons te veel. We zijn wereldwijd één van de grootste full-service HR-dienstverleners en staan klaar om u te helpen met alle administratieve en HR-processen. Neem contact met ons op en we gaan voor u aan de slag.