We ontvangen jou graag veilig in onze kantoren en bij voorkeur op afspraak.
Om jouw en onze gezondheid te respecteren, is het dragen van een mondmasker voortaan verplicht. Meer info.

Nous vous accueillons en toute sécurité dans nos agences et de préférence sur rendez-vous.
Afin de respecter votre et notre santé, le port d’un masque buccal est désormais obligatoire. Plus d'infos.

Uw HR in goede banen

Onze diensten

Uw human resources in goede banen leiden is soms een uitdaging. Met de juiste visie en kennis van zaken maakt u er ongetwijfeld een succesverhaal van. Toch wat hulp nodig? Onze medewerkers zijn gedreven om u de beste dienstverlening te bieden, en dat in tal van domeinen. Van rekrutering tot payrolling, van uitzendwerk tot interim-management. Wat kunnen onze consulenten voor u betekenen?

Contacteer ons

Welk type personeel u ook nodig heeft,
wij doen het nodige

Hoeveel medewerkers heeft u nodig? Wat wilt u dat ze doen? Wanneer heeft u ze nodig? Of het nu gaat om tijdelijke of vaste werknemers, 1 persoon of 1000, wij stellen een plan op - een plan op maat - dat past binnen uw budget en dat op elk moment kan worden opgeschaald of teruggeschroefd. Daarna duiken we in onze enorme kandidatendatabase – vermoedelijk de grootste van alle uitzendbureaus - om meteen een aantal geweldige mensen voor u te vinden.

Personeelsbeheer

Geen personeelsvraag is ons te veel. We zijn wereldwijd één van de grootste full-service HR-dienstverleners en staan klaar om u te helpen met alle administratieve en HR-processen. Neem contact met ons op en we gaan voor u aan de slag.