Adecco Try

Test in de kijker

Breng in kaart wie van je (toekomstige) medewerkers het grootste potentieel heeft, hoe hij/zij nieuwe dingen aanleert en hoe je hierop inspeelt.

Lees meer
Adecco Try

Een volledig beeld van uw kandidaten

Om te weten te komen welke werk gerelateerde info er écht toe doet, zoals de sterktes of de aandachtspunten die relevant zijn voor een functie, heeft u assessments nodig – en een betrouwbare partner die ze voor u afneemt.

Om meer te ontdekken over potentiële of bestaande medewerkers, kunt u natuurlijk moeilijk door een glazen bol kijken. Gelukkig geeft iemands opleiding al een indicatie en leveren gesprekken nóg wat extra inzichten op. Maar toch krijgt u slechts een volledig beeld met een assessment dat verschillende onderdelen bevat: een competentiegericht interview, een persoonlijkheids- of motivatie vragenlijst, vaardigheidstest(en) en raak gekozen praktijkopdrachten.

Contacteer ons

Wanneer?

In tegenstelling tot wat u misschien zou verwachten, zet Adecco assessments niet alleen in tijdens de rekruteringsfase. Ontdek hieronder de verschillende fases waarin een assessment een enorm voordeel kan opleveren:

Recruit

Recruit

Breng de competenties van uw kandidaten in kaart.

In de rekruteringsfase brengen we via testen, persoonlijkheidsvragenlijsten en praktijkopdrachten de competenties van uw kandidaten in kaart. Zo kunt u een objectieve en snelle pre-selectie uitvoeren en trekt u enkel de juiste kandidaten aan. Onze efficiënte en doeltreffende tools zorgen tevens voor een positieve employer branding bij uw sollicitanten. Contacteer ons
Match

Match

Op zoek naar de juiste match tussen uw vacature en de competenties van uw kandidaat.

In de Match-fase gaan wij met behulp van testen, persoonlijkheidsvragenlijsten en praktijkopdrachten op zoek naar de juiste match tussen uw vacature en de competenties van uw kandidaat of interne medewerker. Zo is uw interne mobiliteit objectief en transparant wat kan leiden tot een daling in turnover. Contacteer ons
Manage

Manage

Identificeren, ontwikkelen en beheren van talent.

In de manage-fase identificeren, ontwikkelen en beheren wij via testen, persoonlijkheidsvragenlijsten en praktijkopdrachten het talent van uw kandidaten en/of interne medewerkers. Zo kan u bij uw medewerkers op een objectieve en transparante manier de trainingsnoden personaliseren, leiderschaps potentieel detecteren, ontwikkelingsplannen opstellen,…. Contacteer ons

Hoe?

Onze aanpak is gestoeld op drie pijlers:

  • Gespecialiseerde consultants die feedback en een duidelijk, objectief advies geven aan onze klanten en kandidaten.
  • AdeccoXpert, een unieke Adecco testbatterij, die wereldwijd testen aanbiedt in 50 landen.
  • Gebruik van erkende assessment tools door internationale partnerships

Een paar cijfers

Adecco is niet alleen marktleider in recruitment, maar biedt u ook de betrouwbaarheid van een wereldspeler. Assessments en testen helpen ons om internationaal jaarlijks 650.000 kandidaten en uitzendkrachten in de juiste functie te plaatsen, en dat op het juiste moment. Een paar kerncijfers:

650.000

Het aantal assessments per jaar

50

aangeboden in 50 landen

48

Elke 48 seconden wordt er een assessment voltooid

1/3

Focus op soft skills

Meer over ons

Meer weten over Adecco, de grootste HR specialist ter wereld?

Wie zijn wij?

Een kantoor in uw buurt

We zetten heel wat technologie in om onze HR-diensten te optimaliseren. Maar niets gaat boven menselijk contact.

Contacteer ons