We ontvangen jou graag veilig in onze kantoren en bij voorkeur op afspraak.
Om jouw en onze gezondheid te respecteren, is het dragen van een mondmasker voortaan verplicht. Meer info.

Nous vous accueillons en toute sécurité dans nos agences et de préférence sur rendez-vous.
Afin de respecter votre et notre santé, le port d’un masque buccal est désormais obligatoire. Plus d'infos.


Wow, op deze begeleiding had ik niet gerekend!

Je carrière, dat is een belangrijk deel van je leven. Je verdient dan ook een mooie loopbaan vol kansen en doorgroeimogelijkheden. Geen idee hoe je van je huidige situatie naar je droomjob gaat? Adecco staat je maar al te graag bij met concreet advies. Échte begeleiding. Meer weten over onze loopbaanoplossingen voor talenten zoals jij? Lees verder!

Artikels

Voor jou gaan we verder

Uitzendkantoren vervullen een sleutelrol op de jobmarkt. Ze brengen werkgevers die op zoek zijn naar tijdelijke werkkrachten in contact met de juiste kandidaten. Zo helpen ze beiden vooruit. Da’s mooi … maar niet voldoende.

Adecco gaat daarom een stap verder. Een voorbeeldje: je bent bij ons ingeschreven als kandidaat en hoewel je fantastische vaardigheden en een uitstekende werkhouding hebt, ben je toch geen perfecte match met het gezochte profiel. Dan begeleiden onze coaches je om je talenten verder te ontwikkelen zodat je tóch in aanmerking komt voor die ene job die je dolgraag wil.

Op die manier kun jij groeien én krijg je je droomjob te pakken: wow! En onze professionele klant? Die krijgt exact wat hij nodig had: een flexibel toptalent met groeipotentieel. Win-win!

Solliciteren alsof je nooit iets anders deed

De eerste stap richting je volgende job is vaak de moeilijkste. Solliciteren, dat is kansen wagen, obstakels overwinnen en af en toe – jawel – zwaar teleurgesteld worden. Maar voor elke gefaalde sollicitatie is er ook een kandidaat die het wél haalt en die met een gelukzalig gevoel naar huis terugkeert.

Wil jij de volgende keer graag die kandidaat zijn? We helpen je op weg met nuttige sollicitatietips:

  • Hoe stel je het perfecte cv op?
  • Welke zaken vermeld je beter wel en niet in je motivatiebrief?
  • Hoe verloopt een typisch sollicitatiegesprek en hoe kun je je daarop voorbereiden?
  • Welke assessments mag je verwachten?
Ontdek alle sollicitatietips!

Schrijf je in bij Adecco!

Wat is jouw verhaal? Welke ambities koester je? En hoe kan Adecco je daarbij helpen? Kom je passies met ons delen in een van onze kantoren en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen in je zoektocht naar een eerste job, een nieuwe job of een heuse carrièrewending.

Bekijk ons jobboard of contacteer een van onze kantoren. Wij coachen je maar al te graag naar de top.

Verwante artikels

Een job met vast contract? Sign here!

Een job met een vast contract, is dat iets voor jou? Zeg je volmondig ‘ja’, bekijk dan snel alle vacatures. Wil je graag meer weten voor je solliciteert? Neem dan je tijd om hieronder alle relevante argumenten en carrièretips te lezen.

Lees meer
Neem een vliegende start met het Adecco Beginnerscontract

Pas afgestudeerd? Gefeliciteerd! Heb je al een toffe job gevonden? Des te beter! Maar ook als je nog geen werk gevonden hebt, hoef je je geen zorgen te maken om je toekomst. Er zijn tal van manieren om een eerste werkervaring op te doen en door te groeien. Echt waar. Een daarvan is het beginnerscontract van Adecco. En da’s niet alles, want het beginnerscontract is ook ideaal voor wie zijn loopbaan een nieuwe wending wil geven.

Lees meer