Vanaf 18 maart 2020 zijn onze kantoren open, maar werken we uitsluitend op afspraak. Achter de schermen blijven we uiteraard volledig operationeel. Meer info over onze voorzorgsmaatregelen in het kader van het coronavirus, vind je hier.

A partir du 18 mars 2020, nos agences restent ouvertes, mais uniquement sur rendez-vous. Elles demeurent cependant opérationnelles. Vous trouverez ici plus d'informations sur nos mesures de précautions liées au coronavirus.


Planning van uw vakantie of afwezigheden

Wij willen uw aandacht vestigen op het belang van de correcte invulling van de vakantieplanning om ons de datums mee te delen waarop u niet wenst dat uw huishoudhulp uren presteert.

Artikels

Wij zijn zo vrij de nadruk te leggen op de volgende 2 bepalingen:

  1. In het begin van elk jaar ontvangt u een vakantieplanning. Wij vragen u die in te vullen en ons zodra mogelijk terug te sturen, zodat wij weten op welke datums u uw huishoudhulp niet nodig hebt. Wij vragen u ook om uw huishoudhulp op de hoogte te brengen van deze vakantiedatums.
    Op dit document kunt u ook aanduiden of u wilt dat wij tijdens de vakantieperiode van uw huishoudhulp een vervangster voorzien. Indien dat het geval is, nemen wij enkele dagen vóór de vervangingsdatum opnieuw contact op met u om u iemand voor te stellen.
     
  2. Indien u in de loop van het jaar enkele datums wilt toevoegen waarop de aanwezigheid van uw huishoudhulp niet nodig is, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Het volstaat ons 10 dagen op voorhand op de hoogte te brengen. Deze 10 dagen zijn absoluut noodzakelijk met het oog op de organisatie van de planning.

Bedankt voor de verdere naleving van deze bepalingen die noodzakelijk zijn voor de goede organisatie van de planning, en bijgevolg voor het welzijn van uw huishoudhulp.

Enkele handige documenten