Vanaf 11 mei ontvangen we jou graag veilig in onze kantoren. Bij voorkeur op afspraak om jouw gezondheid te respecteren. Meer info.

A partir du 11 mai, nous souhaitons vous recevoir en toute sécurité dans nos agences. De préférence sur rendez-vous pour respecter votre santé. Plus d'infos.

Werk op jouw ritme!

Kies het type contract dat best bij jou past.

Geen twee jobs zijn hetzelfde. En da’s maar goed ook, want ook jij bent uniek en wil een job die honderd procent bij jou past. Het is dus aan jou om het arbeidsregime, de locatie en de sector te bepalen. Ook de tewerkstellingsvorm doet ertoe. Een vast contract, een tijdelijke tewerkstelling of een beginnerscontract: elk type arbeidsovereenkomst heeft specifieke troeven.

Tijdelijk werk

Kan je cv wat meer ‘body’ gebruiken? Verken de jobmarkt en doe ervaring op bij verschillende bedrijven dankzij uitzendarbeid. Als tijdelijke kracht maak je kennis met allerlei bedrijfsculturen en ontwikkel je jezelf ten volle aan sneltempo. Ideaal om werkervaring op je cv te krijgen óf om je loopbaan in een later stadium een positieve reboot te geven.

Permanent succes dankzij tijdelijk werk

Vast contract

Liever meer zekerheid? De kans is groot dat een job met een vast contract het best mogelijke scenario is voor jou. Jobzekerheid betekent vandaag heel wat: je hoeft minder te piekeren over je financiële toekomst en je krijgt de kans om je talenten op een natuurlijk tempo te ontplooien. Al zijn er bij een vaste betrekking natuurlijk ook enkele aandachtspunten.

Alles wat je moet weten over vast werk

Beginnerscontract

Pas afgestudeerd? Gefeliciteerd! Heb je al een toffe job gevonden? Des te beter! Maar ook als je nog geen werk hebt gevonden, hoef je je geen zorgen te maken om je toekomst. Er zijn tal van manieren om een eerste werkervaring op te doen en door te groeien. Echt waar. Een daarvan is het beginnerscontract van Adecco.

Een vliegende start met het beginnerscontract

Voordelen van interimarbeid

Op zoek naar een goeie reden om je aan interimwerk te wagen? Die zijn er in overvloed! Even kijken …

  • Je doet ervaring op. En die heb je nodig om je carrière uit te bouwen en je droomjob te pakken te krijgen.
  • Soms wil je snel wat verdienen. Zo snel mogelijk. Hoe kan dat beter dan met tijdelijk werk?
  • Wat zou je niet doen voor een kans om jezelf te bewijzen?
  • Je verloning, voordelen en rechten? We’ve got you covered!

Spontaan solliciteren

We hebben dan wel duizenden vacatures, maar misschien ben jij wel op zoek naar een heel speciale job.

Stuur ons je CV

Een studentenjob?

Laat ons alvast weten wie je bent.
Wij beginnen alvast te zoeken naar de studentenjob die bij je past.

Aanmelden

Contacteer ons

Zoek een filiaal in uw buurt.
En contacteer een medewerker.

Zoek een kantoor