De grootste aflossingsmarathon ter wereld, sponsored by Adecco!

  • 12/09/2018
  • 6:00
Labels:
  • Adecco Group
grootste aflossingsmarathon ter wereld, sponsored by Adecco

Dat Adecco belang hecht aan werknemerswelzijn komt wellicht niet als een verrassing. The Adecco Group werd niet alleen meermaals verkozen tot Great Place to Work; we doen er ook alles aan om medewerkers aan het bewegen te krijgen. Want fitte werknemers zijn gelukkige en gezonde werknemers! Daarom besloot Adecco hoofdsponsor te worden van Brussels Ekiden – sinds vorig jaar omgedoopt tot Adecco Brussels Ekiden – dat niet zomaar een aflossingswedstrijd is, maar de grootste ter wereld. Ben jij er ook bij op 29 september?

Grootste teamsportevenement van België

Een ekiden is een aflossingsrace waarin teams van zes lopers samen in totaal een volledige marathon bij elkaar lopen. De Brussels Ekiden heeft haar glans deels te danken aan haar bijzondere setting: de deelnemers vertrekken en finishen op de piste van het Koning Boudewijnstadion. De Brussels Ekiden ontstond in 2005 en groeide doorheen de jaren uit tot het grootste teamsportevent van België. Vorig jaar namen 1086 teams deel, waarvan Adecco er maar liefst 50 afvaardigde.

Klaargestoomd via Energy Lab

Adecco’s rol als hoofdsponsor van de Adecco Brussels Ekiden gaat veel verder dan een klassiek partnership. Ook dit jaar wil Adecco weer zo veel mogelijk medewerkers, klanten en uitzendkrachten aan de start zien verschijnen én alle deelnemende werknemers zo goed mogelijk helpen voorbereiden op de aflossingsstrijd. Onder meer via het digitaal trainingsplatform van Adecco en Energy Lab helpt Adecco alle deelnemers om op een verantwoorde manier hun doelstellingen te behalen. Want een deelname aan de Adecco Brussels Ekiden is natuurlijk méér dan 5, 10 of 7,195 kilometer lopen; idealiter past ze binnen een gezonde levensstijl en een zin om te bewegen die ook na 29 september blijft doorleven. Bovendien is er een goed doel verbonden aan de Ekiden en het digitaal trainingsplatform: alle kilometers worden geteld en omgezet in concrete steun voor Plan International.