#HeldAanHetWerk: operator Elly bij Royal Sanders

  • 13/05/2020
  • 15:30
Labels:
  • Adecco Group
HeldAanHetWerk Elly Royal Sanders

Elly werkt sinds december 2019 als operator bij Royal Sanders, een bedrijf dat persoonlijke verzorgingsproducten maakt. De medewerkers van Royal Sanders dragen tijdens deze coronacrisis hun steentje bij door grote hoeveelheden handzepen te produceren. Het bedrijf is erg opgetogen over het werk van Elly en binnenkort kan ze dan ook vast in dienst treden.

Druk, maar afwisselend voor onze #HeldAanHetWerk

“Ik heb de verantwoordelijkheid gekregen voor een volledige productielijn”, zegt Elly. “Mijn taak is om de vooropgestelde productiedoelen te halen. Mijn collega’s en ik roteren voldoende, zodat het werk heel afwisselend blijft. Ik werk standaard acht uur per dag, maar tijdens deze periode doe ik dikwijls nog extra uren om er samen met mijn collega’s voor te zorgen dat de productie alle bestellingen kan bijhouden.”

Oplossingen om anderen te beschermen

Uiteraard zorgt de coronacrisis ook bij Elly voor de nodige stress. “Toch blijf ik liever samen met mijn collega’s aan de slag, in plaats van verplicht thuis te zitten. Ik doe mijn job heel graag en dankzij het werk kan ik mijn gedachten verzetten”, legt Elly uit. Ze voelt bovendien dat haar werk écht waardevol is: “Ik heb het geluk om momenteel in een bedrijf te werken dat meehelpt aan oplossingen om andere mensen te beschermen. Net voor de coronacrisis was ik de enige uitzendkracht aan de productielijn. Nu is het echter alle hens aan dek – met heel wat extra uitzendcollega’s – om de productie te kunnen bijhouden. We produceren veel huismerken voor binnenlandse en buitenlandse bedrijven, maar hebben ook onze eigen merken.”

“Het is tijdens deze crisis alle hens aan dek om de productie van verzorgingsproducten te kunnen bijhouden”

Veel aandacht voor preventiemaatregelen

Elly kan haar job in alle veiligheid uitvoeren. Royal Sanders levert de nodige inspanningen om alle medewerkers te beschermen tegen een mogelijke coronabesmetting. Elly: “Op de werkvloer krijgen we elk een mondmasker, handschoenen en voldoende handgel. Die hygiënische aanpak zorgt ervoor dat mijn collega’s en ik met een gerust hart kunnen komen werken. Ik prijs me gelukkig dat mijn werkgever, in overleg met Adecco, goed voor ons zorgt.”

Nuttige documenten via Adecco

“Via Adecco kreeg ik nuttige documenten met algemene hygiënerichtlijnen die we tijdens de coronacrisis moeten volgen”, legt Elly uit. “Voor specifieke vragen over de veiligheid op het werk kan ik bij mijn werkgever aankloppen. Dat vind ik een heel logische aanpak. Wie in een productieomgeving actief is, moet veel aandacht besteden aan een veilige manier van werken, zowel voor zichzelf als voor de collega’s.”

Handhygiëne blijft belangrijk

Tijdens deze coronacrisis is handzeep cruciaal, maar sowieso is het een bijzonder nuttig product. Elly: “De vraag naar verzorgingsproducten zal altijd blijven bestaan. De huidige crisis doet iedereen meer dan ooit beseffen hoe belangrijk (hand)hygiëne is. Ik ben er trots op om deze zepen mee te mogen produceren, zodat mensen zichzelf en hun dierbaren in deze moeilijke tijden goed kunnen beschermen.” Word ook een van onze #HeldenAanHetWerk. Ontdek nu onze vacatures. Wil je graag onze helden bedanken voor hun inzet? Dat kan met onze (digitale) affiches, kaartjes en een frame voor jouw Facebookprofiel. Download gratis deze tools.