Samen werk maken van werk: aan de slag bij Adecco!

  • 29/07/2021
  • 6:54
Labels:
  • Candidate
samen werk maken van wer, kom werken bij adecco

The Adecco Group is voortdurend op zoek naar nieuw talent dat van aanpakken weet. Match jij met de Adecco-cultuur? Sofie Deforche, Talent Acquisition Partner BeNeLux, legt uit wat werken bij The Adecco Group zo uniek maakt.

Sofie Deforche is zelf al 17 jaar aan de slag bij The Adecco Group, en dat is geen toeval: “Mijn collega’s en ikzelf krijgen alle ruimte om onze talenten te ontplooien in een warme en toffe werkomgeving. Tegelijk is het zeer fijn om in een snel evoluerende sector te werken die actief inzet op werkcreatie. Als matchmaker tussen bedrijven en mensen dragen we ons steentje bij aan een bloeiende economie.”

Passie voor hr

Bij The Adecco Group is nieuw (intern) talent met passie voor human resources steeds meer dan welkom. Sofie licht toe: “Voor onze 134 rekruteringskantoren in België en Luxemburg staan recruiters en branch managers hoog op het verlanglijstje. Maar ook voor ondersteunende diensten op onze hoofdzetel zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s in legal, marketing, hr, finance,… Meer dan het juiste diploma kijken we uit naar professionals met de juiste attitude, commerciële ingesteldheid en leergierigheid.

De klant & teamwork staan centraal

Ook teamwork, customer focus en entrepreneurship zijn waarden die het bedrijf hoog in het vaandel draagt. Sofie: “We houden van ondernemende recruiters die het heft in eigen handen nemen en actief meedenken met hun klanten. Ook teamwork staat centraal: de lat iets hoger leggen dan gemiddeld en collega’s mee aansporen om het beste van zichzelf te geven. En uiteraard staat de klant steeds centraal in wat we doen, met oplossingen op maat en de uitbouw van duurzame partnerships. Voel je je aangesproken door deze kernwaarden? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!”

Vacature of spontaan solliciteren

Solliciteren voor The Adecco Group is trouwens eenvoudig, dankzij een zeer gebruiksvriendelijke carrièrewebsite. Sofie: “Of je nu op zoek bent naar een specifieke vacature, of eerder spontaan wilt solliciteren: met slechts enkele muisklikken kun je ons jouw gegevens en cv bezorgen. Daarna schieten we snel in actie om na te gaan om je matcht met de Adecco-cultuur. Waag je jouw kans als recruiter? Dan weet je na enkele dagen al of je bij ons aan de slag kan en krijg je meteen de kans om te komen ‘proefdraaien’ in een van onze kantoren. Voor andere functies – zoals bijvoorbeeld branch manager, business developer of key account manager – verloopt de selectieprocedure uitgebreider, met onder meer een extern assessment en extra selectiegesprekken.”

Onboarding en opleidingstraject

“Kan je na een succesvolle sollicitatie aan de slag bij The Adecco Group? Weet dan dat je een warm onthaal krijgt via een vakkundig uitgewerkt onboardingprogramma. Daarnaast neemt een ervaren collega jou onder zijn of haar vleugels voor een optimale begeleiding op kantoor. En dankzij een uitgebreid intern opleidingstraject – met een gezonde mix van klassikale en online sessies – word je klaargestoomd om binnen het bedrijf uit te groeien tot een topper. Ben je klaar om definitief uit de startblokken te schieten? Dan kun je via telewerk de regie over jouw werkdagen in eigen handen nemen voor een optimale werk-privébalans.”

Tot binnenkort?

Laat van je horen via onze carrièrewebsite.