Call4Action: een dag in het teken van onze partners

  • 19/10/2022
  • 8:00
Labels:
  • Press Releases
Call4Action01

Op donderdag 6 oktober bracht Adecco de Branch Managers van alle Adecco vestigingen in België en Luxemburg samen op het hoofdkantoor in Groot Bijgaarden voor een uitzonderlijke dag.
Deze Call for Action is een uniek ééndaags evenement dat geheel in het teken staat van de relatie met de verschillende partners van Adecco.

Gedurende die dag namen de Branch Managers telefonisch contact op met prospects, klanten en kandidaten om het partnerschap te versterken en de relatie zowel vanuit persoonlijk als commercieel oogpunt te consolideren.

Deze dag was ook een gelegenheid om de banden tussen collega's opnieuw aan te halen. De Branch Managers waren immers sinds de Covid-periode niet meer bijeengekomen voor een dergelijke actie.

Om deze dag, gedomineerd door telefoontjes, te animeren, kregen managers ook de kans om de nieuwe VR-apparatuur te testen die Adecco had aangeschaft voor heftrucktraining: lees voor meer informatie ons artikel over dit onderwerp

Een kans om de band en de waarden van Adecco te versterken: teamgeest, ondernemerschap, klantgerichtheid, passie en verantwoordelijkheid.