Extra hulp nodig met inventariseren? Bel Adecco!

  • 10/01/2024
  • 13:30
Labels:
  • Adecco Group

Het nieuwe jaar brengt voor veel bedrijven vaak ook een periode van inventariseren. Zo ook bij supermarktketen Intermarché in Mettet, in de provincie Namen. Zij doen al enkele jaren succesvol beroep op studenten van Adecco om hun team tijdens deze drukke periode te versterken. Aan het woord Pauline Housiaux, verantwoordelijke voor de planning bij Intermarché Mettet.

Specifieke momenten

Bij Intermarché vindt de inventarisatie drie keer per jaar plaats. "We doen een algemene inventarisatie in januari, mei en september. Voor deze periodes hebben we een tiental extra studenten nodig, omdat we de hele winkel in één keer inventariseren.” Pauline Housiaux wendt zich steevast tot Adecco voor hulp bij het vinden van voldoende werkkracht. “Ik bel onze Adecco-vestiging en vertel hen dat ik ongeveer tien studenten nodig heb voor de inventarisatiedagen. Zij zorgen voor de rest en ik vertrouw hen. We zijn nog nooit teleurgesteld geweest, alles verloopt altijd soepel.”.

"Ik bel ons Adecco-kantoor en ik vertrouw hen." - Pauline Housiaux


Vaste en aanvullende Adecco-werknemers

Het hele jaar door werkt Intermarché met Adecco-studenten. Als het op inventariseren aankomt, krijgen vaste werknemers voorrang. "Als mijn collega me vertelt dat we 10 mensen nodig hebben voor de inventarisatie, kijk ik eerst in onze bestaande database of de Adecco-studenten die reeds voor ons werken beschikbaar zijn op die data. Ik geef de voorkeur aan vaste studenten. Wanneer we te weinig werkkrachten hebben, bel ik het Adecco-kantoor om ons verder te helpen.”

De tijdelijke werknemers van Adecco, onschatbare hulp het hele jaar door

Bij Intermarché Mettet is het niet ongewoon om een Adecco-student tegen te komen. "We zoeken gemotiveerde studenten die willen werken en die vriendelijk en beleefd zijn. We werken veel met hen samen, dus dat is belangrijk. In het weekend zijn er bijvoorbeeld veel studenten. Op zondag is er een manager en 5 studenten. Het is essentieel dat ze competent zijn. Wij werken daarom al jaren met Adecco samen omdat we erg tevreden zijn over hun service.

"De reden dat we al zoveel jaren met Adecco werken, is omdat we echt tevreden zijn over hun service." - Pauline Housiaux


Studenten nodig voor uw inventarisatie? Neem contact op met uw Adecco-kantoor of klik direct hier , wij helpen u graag op weg!