Adecco’s CEO for One Month op bezoek bij Bleckmann in Evergem

  • 10/07/2023
  • 17:00
Labels:
  • Adecco Group

Op woensdag 5 juli heeft Simon de Schaetzen, de CEO for One Month van Adecco, een bezoek gebracht aan Bleckmann, een van de grootste klanten van Adecco in de logistieke sector. Hij werd vergezeld door Jan Dekeyser, de CEO van Adecco, en ze werden hartelijk ontvangen door Kurt Pierlot, CEO van Bleckmann.

Het klantenbezoek maakt deel uit van het unieke avontuur dat Simon beleeft en heeft als doel om met een frisse, onbevangen blik uitdagingen op te nemen en om een sterke samenwerking te bevorderen tussen Adecco en Bleckmann in hun zoektocht naar jonge talenten.

bleckmann

Al snel werd duidelijk dat Adecco en Bleckmann dezelfde visie delen op het belang van het ontwikkelen van de vaardigheden en het potentieel van de nieuwe generatie werknemers. Ze willen hen ondersteunen in hun carrièretraject en hen voorbereiden op de uitdagingen en kansen van de toekomstige arbeidsmarkt.

bleckmann

“Wat ik voornamelijk geleerd heb uit deze ontmoeting is dat Bleckmann veel mogelijkheden biedt aan young potentials en alle kansen geeft aan getalenteerde en ambitieuze trainees die graag hun stempel willen drukken in de logistiek en supply chain sector,” aldus Simon de Schaetzen.

Bleckmann is expert in Supply Chain Management (SCM) -diensten voor mode- en lifestylemerken. Het in 1862 opgerichte Bleckmann ontwikkelde zich van een transportbedrijf naar leverancier van volledige supply chain-oplossingen met een specifieke expertise in e-fulfilment. Vanuit haar sterke basis in Europa breidde het bedrijf zich uit naar de VS en Azië, waardoor Bleckmann klanten over de hele wereld van dienst kan zijn. Haar investeringen en uitgebreide ervaring in IT-oplossingen zorgen ervoor dat Bleckmann wereldwijd een uniform platform aan haar klanten biedt. Circa vijfduizend medewerkers staan dagelijks klaar om de klanten van Bleckmann te ondersteunen en hun beloftes na te komen. Met een omzet van 545 miljoen euro heeft Bleckmann de omvang en flexibiliteit om oplossingen van wereldklasse voor haar klanten te bieden.

“Ben je zelf geïnteresseerd of ken je iemand die interesse zou kunnen hebben in een unieke stage bij Bleckmann? Klik dan op deze link en neem contact met ons op.