Adecco’s CEO for One Month op bezoek bij TotalEnergies in Bierges

  • 5/07/2023
  • 8:00
Labels:
  • Adecco Group
total

Op dinsdag 4 juli heeft Simon De Schaetzen, de CEO for One Month van Adecco, een bezoek gebracht aan Servauto, een van de belangrijkste klanten van Adecco in de mobiliteitssector. Hij werd vergezeld door Jan Dekeyser, de CEO van Adecco. Ze werden ontvangen door Kristel Van Dongen, HRD van Servauto en Sara Kips, project manager sustainability van Servauto.

CEO for One Month is een uniek project van Adecco, waarbij een jonge talentvolle student de kans krijgt om een maand lang mee te lopen met de CEO van Adecco en te leren over de verschillende aspecten van het leiden van een groot bedrijf. Simon De Schaetzen, 23 jaar oud en student milieubeleid in Parijs, werd geselecteerd uit meer dan 1000 kandidaten om deze rol op zich te nemen.

Het doel van het bezoek aan Servauto was om meer te weten te komen over de businesscase en de samenwerking tussen Adecco en Servauto, die al meer dan 10 jaar bestaat. Servauto is een dochteronderneming van TotalEnergies. Servautostaat in voor de uitbating van 90 TotalEnergies tankstations. Adecco levert verschillende diensten aan Servauto, zoals uitzendkrachten, payroll, outplacement en opleidingen.

Tijdens een gezellige lunch hebben ze gesproken over de uitdagingen en kansen die de arbeidsmarkt biedt, en hoe Adecco en Servauto elkaar kunnen ondersteunen om hun doelstellingen te bereiken. Het duurzaamheidsvraagstuk kwam ook aan bod waarin Simon De Schaetzen zijn passie voor het onderwerp heeft kunnen laten zien. In een ontspannen sfeer hebben ze het gehad over de verschillende uitdagingen waarvoor de sector staat en de evoluerende rol van tankstations in het mobiliteitsvraagstuk.

Het bezoek aan Servauto was een leerrijke en aangename ervaring voor Simon De Schaetzen. Hij bedankte Kristel Van Dongen en Sara Kips voor hun gastvrijheid en openheid. Jan Dekeyser feliciteerde Simon De Schaetzen voor zijn professionele houding en zijn enthousiasme. Hij zei dat hij trots was om hem als CEO for One Month te hebben en dat hij veel potentieel zag in hem. Hij bedankte ook Kristel Van Dongen voor haar vertrouwen in Adecco en haar samenwerking met Servauto. Hij zei dat hij uitkeek naar een duurzame relatie tussen de twee bedrijven.