Boost uw team met een tijdelijke project consultant

  • 11/09/2023
  • 8:00
Labels:
  • Adecco Group
An Sap

Zoekt u een vlotte client advisor, iemand om uw sales een boost te geven, een creatieve digital marketeer of versterking voor uw contact center? Maar is een vast contract voor uw bedrijf momenteel niet aan de orde? Dan kan project- of outsourcing de oplossing zijn. U geeft de ervaren consultant een concrete opdracht en zelf kan u verder focussen op uw core job: uw bedrijf laten groeien en ontwikkelen. An Sap, Head of Outsourcing bij Spring Professional, onderdeel van The Adecco Group, geeft u enkele voordelen van project- en outsourcing.

Nieuwe (tijdelijke) medewerker zonder HR-papierwerk

Bent u een groeiend bedrijf dat een dringende behoefte heeft aan een sterke project consultant, maar is het aannemen van een extra medewerker momenteel nog niet aan de orde? Dan kan u beroep doen op outsourcing. Voor een afgebakende periode kan u een ervaren professional voor u laten werken. Bij Spring Professional, onderdeel van The Adecco Group, gaat men voor u op zoek naar de gepaste consultant in domeinen als Sales, Marketing, Customer Service, HR & Office. “Dit heeft voor uw bedrijf als voordeel dat de nieuwe medewerker niet op uw payroll komt te staan maar op deze van Spring Professional. U hoeft zich dus niet bezig te houden met HR-zaken zoals vergoedingen (woon-werkverkeer, vakantiegeld), maaltijdcheques of de nodige verzekeringen,” vertelt An. “Sterker nog, deze tijdelijke tewerkstelling hoeft voor uw bedrijf zelfs geen personeelskost te zijn. Spring Professional gaat met de afdeling procurement binnen uw bedrijf in gesprek om voor uw project een gepast budget af te spreken waarbinnen alle kosten vallen,” gaat An verder.


“U hoeft zich niet bezig te houden met HR-zaken zoals vergoedingen, maaltijdcheques of de nodige verzekeringen.”

– An Sap, Head of Outsourcing bij Spring Professional


Een specialist voor een concreet project

Hebt u een extra project binnen uw HR departement? Of werkt u voor een KMO die droomt van een nagelnieuwe website? Beschikt u binnen het bedrijf niet over een profiel dat hier zijn tanden in kan zetten? Dan is het handig hiervoor een gespecialiseerde project consultant onder de arm te nemen binnen een afgelijnde periode. “De periode kan vooraf bepaald worden of nog niet bepaald. En kan verlengd worden wanneer uw project dat vraagt. Sommige consultants zijn soms 2 of 3 jaar aan de slag in hetzelfde bedrijf,” geeft An mee. “De minimumperiode dat u een project consultant kan inschakelen is 6 maanden.”


Stabiele vorm van flexibel werk

Het zijn enkele vormen van diensten die Spring Professional aanbiedt aan bedrijven. “Deze vormen van project outsourcing regelen wij intussen al heel wat jaren, met succes, voor tevreden klanten waaronder Microsoft, Orange en BNP. Het is een ideale oplossing tussen flex en vast werk. Door het feit dat we een minimumduur van 6 maanden hanteren, komt u zowel als werkgever als als medewerker niet plots voor verrassingen te staan.”


“Het is een ideale oplossing tussen flex en vast werk. Door het feit dat we een minimumduur van 6 maanden hanteren, komt u zowel als werkgever als als medewerker niet plots voor verrassingen te staan.”

– An Sap, Head of Outsourcing bij Spring Professional


Begeleiden, opleiden en evalueren

De consultants zijn gedreven professionals die houden van afwisseling en nieuwe uitdagingen waar ze hun schouders kunnen onderzetten. “Bij Spring Professional screenen we de kandidaten grondig vooraf en begeleiden we de consultants op hun traject. Onze talent managers zorgen ook voor opleidingen zodat de consultants steeds beter worden in hun job. En volgen hen op met evaluaties. Ook coaching staat hoog op de agenda,” vertelt An. Van al deze zaken hoeft u zich als bedrijfsleider, HR-verantwoordelijke of afdelingshoofd niets aan te trekken. U geeft de consultant de concrete opdracht voor hun taak, uzelf kan verder focussen op uw core job: uw bedrijf laten groeien en ontwikkelen.


“Bij Spring Professional screenen we de kandidaten grondig vooraf, begeleiden we ze op hun traject met opleidingen en coachings en volgen we hen op met evaluaties.”

– An Sap, Head of Outsourcing bij Spring Professional


Op zoek naar een oplossing voor uw project? Bel Spring Professional of surf naar onze website Springprofessional.be
We zijn maar 1 telefoontje van uw oplossing verwijderd!
An Sap op 0499 58 31 03