Maak kennis met onze nieuwe klanten en welke service wij hen bieden.

  • 11/01/2023
  • 8:00
Labels:
  • Adecco Group
new clients

Ontdek in deze blog onze nieuwe partnerships 2022 en welke services wij bieden aan deze klanten.

bleckmann

New BLECKMANN

Bleckmann is wereldwijd marktleider in supply chain management met focus op mode en lifestyle markten. Adecco rekruteert voor Bleckmann vooral orderpickers, maar ook teamleaders en trainees. Dat zijn zowel klassieke uitzendkrachten als studenten. De absolute piek is er tijdens de Black Friday periode. De rekrutering gebeurt voor de diverse sites van Bleckmann, in de provincies West- en Oost-Vlaanderen, en in de provincie Antwerpen. Bleckmann koos voor Adecco omwille van de oplossingen op maat die wij bieden en de focus op het aantrekken van kwalitatieve kandidaten.

New UMAMI

Het Limburgse familiebedrijf Deliva biedt de allerhoogste standaarden op het gebied van voedselkwaliteit en veiligheid. Dat doen ze dankzij hun ultramoderne technologie, waarbij ingrediënten langzaam gegaard worden. Het zusterbedrijf Umami is dan weer een cateraar die kiest voor unieke smaken en een honderdtal vestigingen heeft in België. Beide bedrijven kiezen voor een ruime waaier aan Adecco diensten: planning, rekrutering, evaluatie van medewerk(st)ers, etc. Deliva en Umami kozen voor Adecco omwille van het professionalisme (innovatieve tools, efficiënte processen) in combinatie met een open en heldere communicatie.

umami
avnet

New Avnet

Avnet is een distributeur van elektronische componenten met het hoofdkantoor in Phoenix, Arizona. Avnet Logistics in Tongeren is deel van de ondertussen wereldwijde Avnet-groep. Adecco startte op maandag 9 januari officieel bij Avnet. Dankzij vele enthousiaste collega’s werkten we ook voordien al een aantal weken intensief samen. De collega’s van de Hubsite Kempen-Limburg zijn hier aan de slag. Dit betekent in de eerste plaats dat zij de volledige planning en rekrutering aansturen, maar ze werkten ook samen met de klant efficiënte oplossingen uit voor de handling van werkkledij en het uniformiseren van hun testen.

New Toyota

Toyota is al meer dan twintig jaar de bestverkopende Japanse autofabrikant in Europa. Toyota heeft een sterke LEAN-cultuur. Men werkt hier continu aan de ontwikkeling van het bedrijf, maar ook van de mensen. Adecco startte in januari 2022 de samenwerking voor volgende afdelingen van de Toyota Group:

  • Toyota Motor Europe (TME) met hoofdkantoor gevestigd in Brussel, huisvest de belangrijkste afdelingen van Toyota en Lexus in Europa. Adecco Onsite schakelt hier voornamelijk administratieve en technische profielen in.
  • Toyota Parts Center Europe (TPCE) gelegen te Diest is Toyota’s grootste logistiek centrum buiten Japan en hoeksteen van Toyota’s distributie in Europa. Bij opstart in 1992 waren er ongeveer 80 werknemers. Dertig jaar later heeft TPCE meer dan 1.100 mensen in dienst. Adecco levert hier voornamelijk logistieke profielen.
toyota

Zo, hierbij een korte kennismaking met enkele van onze nieuwe klanten 2022. Bent u zelf ook nog op zoek naar nieuwe medewerkers? Klik dan hier, vul jouw gegevens in en wij vinden voor u de geschikte medewerkers voor uw organisatie.