Waarom Adecco al jaren tot de beste werkgevers in België behoort

  • 9/09/2015
  • 15:00
Labels:
  • Adecco Group
Adecco al jaren tot de beste werkgevers

Adecco heeft dit jaar voor de derde keer op rij de award van Beste Werkgever in de wacht gesleept. De Vlerick Management School kent het ‘Great Place To Work’-label toe aan ondernemingen die bij hun werknemers scoren op criteria zoals respect, geloofwaardigheid, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Met deze verkiezing wordt nogmaals aangetoond dat Adecco hoog inzet op werktevredenheid en de balans tussen werk en privé. Ontdek snel waarom ons personeel zo trots is om voor Adecco te werken!

Enquête als vertrekpunt voor verdere verbetering

Adecco heeft op het vlak van personeelstevredenheid altijd een vlekkeloze reputatie genoten. En dat is geen toeval. We maken er een topprioriteit van om Adecco-medewerkers zich thuis te laten voelen op de werkplek en hun taken met vertrouwen en engagement uit te voeren. De ‘Great Place To Work’-enquête dient daarbij als vertrekpunt. De feedback wordt aangegrepen om ons HR-beleid verder bij te sturen en te verbeteren.

Interne communicatie en dialoog

Maar wat maakt werken voor Adecco dan zo bijzonder? In de eerste plaats het persoonlijke contact. Bij Adecco gaan directie en werknemers continu in dialoog. Daarbij wordt geluisterd naar beide standpunten en doen we er alles aan om samen beter te worden. Daarnaast wordt er sterk gefocust op carrièreontwikkeling. Elke werknemer krijgt de kans om door te groeien en zich aan de hand van persoonlijke begeleiding en een opleidingsprogramma stap voor stap te ontwikkelen.

Engagement en motivatie

De verkiezing tot Beste Werkgever in 2015 is het bewijs dat ons personeel de HR-inspanningen waardeert en elke dag met plezier komt werken. Een noodzaak om als onderneming te kunnen groeien, want een gemotiveerd team levert tevreden klanten op. Fierheid en erkenning doen een werknemer boven zichzelf uitstijgen en daar heeft onze business alleen maar baat bij. Hoe meer Adecco gewaardeerd wordt als werkgever …
  • … hoe groter het engagement van onze werknemers.
  • … hoe beter de resultaten.
  • … hoe beter onze reputatie bij klanten en kandidaat-werknemers.
Benieuwd welke jobs Adecco voor jou in petto heeft? Neem snel een kijkje!